Tilmeld Nyhedsbrev

Få særtilbud, besked om nyheder, udsalg, konkurence mv.

Links

Betingelser
Om shoppen

Alt til hest og rytter - købsvilkår

Firma information

Alt til hest og rytter/Nørbæk rideudstyr
Hviddingvej 26, Nørbæk
8990  Fårup

Tlf.nr 22 62 78 09
Cvr.nr 35550208

Selskabsform: Personlig ejet virksomhed
Ejet af: Malene Hornshøj
Etableringsår: 2007

Bestilling

Når du har gennemført en bestilling, skal du være opmærksom på, at du umiddelbart efter modtager en ordrebekræftelse pr. e-mail, der indeholder aftalen mellem virksomheden og dig. Når ordren er blevet ekspederet modtager du en e-mail med en faktura. Hold øje med din mail i dagene efter din ordre - skulle der mod forventning være problemer med din bestilling vil du blive kontaktet på mail.

Pris og betaling

Alle priser på www.alttilhestogrytter.dk er angivet i DKK inklusive moms og alle danske afgifter mm. 

www.alttilhestogrytter.dk kan du betale med dankort og visadankort. Der bliver ikke pålagt noget gebyr for betaling med dankort kort. Ønsker du at betale via bankoverførsel, så er du velkommen til at kontakte os.

Det er desværre ikke muligt at handle fra udlandet!

Den data du sender i forbindelse med købet bliver krypteret (SSL), og det er kun PBS, der kan læse det. Hverken www.alttilhestogrytter.dk eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det, du har godkendt ved købet. 

Levering

Levering foregår med Postdanmark eller GLS. Køber du for over 1.000 kr. er der fri fragt. Ordrer herunder pålægges 49 kr. i forsendelse(gælder ikke på Grønland og Færøerne). Du kan normalt forvente, at modtage dine varer 1-5 hverdage efter de er bestilt, såfremt der er tale om lagervarer, ellers må påregnes 2 til 3 ugers leveringstid.
Er anden frist gældende annonceres dette på forsiden af www.alttilhestogrytter.dk

Fortrydelsesret

Skulle du mod forventning fortryde dit køb, har du altid 14 dages returret gældende fra den dag du modtager varen. Gælder dog ikke specielt fremstillede varer! Du skal blot returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den i. Bemærk, at du ikke må tage varen i brug og derefter forvente at kan returnere den. Du har dog lov til at undersøge varen, og evt. afprøve den, såfremt det ikke forringer varens værdi.

Vælger du at returnere en vare, skal du selv betale forsendelsesomkostningerne herved. Ønsker du en vare byttet, skal du selv afholde retur-omkostningerne herved.

Har du brug for at bytte eller returnere en vare bedes du sende den retur til

Alttilhestogrytter
Hviddingvej 26, Nørbæk
8990  Fårup

Sammen med varen skal du vedlægge faktura for købet, så tilbagebetaler vi købesummen til din konto eller ombytter til noget andet, hvis du ønsker det.

Du kan læse mere om at handle på internettet i dette dokument

Reklamation

I henhold til købeloven har du to års reklamationsret. Reklamationsretten gælder kun hvis du har brugt varen på almindelig og forsvarlig vis og ikke selv forvoldt skade på varen eller anvendt den fejlagtigt. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderes rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen.
Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance samt en beskrivelse af fejlen mv. Henvendelse vedrørende fejl eller mangler bedes rettet via kontaktformularen nederst på siden, almindelig post eller telefonisk.

Personoplysninger

Alle personoplysninger behandles fortroligt hos Alttilhestogrytter. For at kunne handle hos os, har vi brug for dit navn, din adresse og e-mailadresse. Disse oplysninger videregives ikke til tredjepart under nogen form, og du kan til enhver tid henvende dig, hvis du ønsker dem slettet. Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Cookies

Alttilhestogrytter benytter sig af cookies. På den måde genkender systemet din browser og bruger din færden rundt på websiden til at opsamle information til statistisk brug. Denne statistik siger noget om fx. hvor mange besøgende websiden har haft, hvor de kommer fra, hvor websiden forlades mv. Denne statistik bruges til at optimere websiden, dens funktionalitet, vareudbuddet mv.